Categories

Producători

                    

  Compania MuscleTech


Lista de produse Muscletech


Scurt istoric al firmei Muscletech


Compania Muscletech există pe piaţă încă din anul 1995, câstigand popularitate cu ajutorul produselor Nitro-Tech Protein Powder, Cell Tech Creatine si, actualul si bine cunoscutul Hydroxycut, produse cautate de body builderi pentru scaderea in greutate si arderea grasimilor.

 

Recent, au fost multe controverse legate de firma MuscleTech dupa lansarea a unei linii triple de suplimente de care se spune ca sunt de ultima generatie in suplimentele bodybuilding-ului.

 

Cele trei suplimente, Creakic, Gakic, and Leukic, sunt amestecuri din aminoacid in combinatie cu alte amestecuri care s-au dovedit a avea efecte drastice in ceea ce priveste cresterea masei musculare. Mult peste capacitatea suplimentelor cu proteine praf obisuite, acestea trei sunt imbunatatite bio-genetic, stimulati intercelulari cu efect anabolic care se spune ca se aproprie cel mai mult de steroizi doar ca nu au efecte secundare si nu produc dependenta.

Cercetari Stiintifice Muscletech


 La baza succesului creat de catre MuscleTech sta o echipa de oameni de stiina bine cunoscuti si responsabili pentru creatia a peste 100 de jurnale stiintifice cu subiectul tehnologie si muschi, suplimente, ca sa nu uitam si de linia care contine 30 de produse unice de o calitate exceptionala.

A durat 8 ani de studii stiintifice amanuntite, produsele au fost lansate in lumea bodybuilding-ului iar reactiile publicului sunt mai ult decat pozitive.

 

Ceva ce trebuie luat iarasi in calcul este ca MuscleTech a facut tot ce este posibil ca sa imparta si sa patenteze aceste formule. Chiar si cu toate asa zisele produse si formule unice este destul de rar cand o companie a ivestit bani si timp in efortul de a patenta aceste formule iar aceste motive stau la baza increderii in aceste produse cu siguranta unice.

 

Asa cum este cazul cu toate lucrurile calitative va putei astepta sa platiti un pic mai mult pentru suplimentele Muscletech, dar la o companie cu asa o reputatie si asa un succes cunoscut, puteti fi destul de siguri ca faceti o investitie buna.

 Obiectivele companiei Muscletech


Misiunea firmei MuscleTech™, este sa continuie cercetarea, creararea si patentarea si a produce cele mai eficiente diete si suplimente sportive de cea mai mare calitate. In fiecare an, folosind un buget multimilionar pentru cercetari, noi devotam nenumarate ore de cercetari pentru a oferi cele mai calitative si eficiente suplimente naturalede pe piata atletilor care practica body-building. Cercetarile noastre neegalate in domeniul produselor MuscleTech® si ingredientele in jurnale stintifice cunoscute. De aceea, cand cumparati produse MuscleTech, va alegeti cu cele mai bune si calitative suplimente sportive naturale. Suplimentele care functioneaza"WORK®".

MuscleTech sposorizeaza atleti precum Mr Universe Jay Cutler, Paul Dillett si Scott Milne, la fel ca si prezentatorul TV, Carol Grow.

Suplimentele MuscleTech


 Muscletech produce peste 30 produse de calitate dintre care cele mai importante sunt:

- Muscletech Nitro Tech Hardcore Pro Series;

- Muscletech Mass Tech Hardcore Pro Series;

- Muscletech Cell Tech Hardcore Pro Series;

- Muscletech Hydroxycut Pro Series.

 

Lista de produse Muscletech


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda