Categories

Producători

API CaffeineX

API CaffeineX

Ce este API CaffeineX?

Cofeina este un alcaloid care se găseşte în numeroase specii de plante, acţionând în acestea ca un „pesticid” care paralizează sau ucide insectele. Cele mai obişnuinte surse vegetale cu conţinut de cofeină sunt arborele de cafea, de ceai şi de cacao.Detalii


27,46 lei

3 produse în stoc

Ce este API CaffeineX? Cofeina este un alcaloid care se găseşte în numeroase specii de plante, acţionând în acestea ca un „pesticid” care paralizează sau ucide insectele. Cele mai obişnuinte surse vegetale cu conţinut de cofeină sunt arborele de cafea, de ceai şi de cacao. 

30 other products in the same category:

 

Despre  API CaffeineX

 

Cofeina este un alcaloid care se găseşte în numeroase specii de plante, acţionând în acestea ca un „pesticid” care paralizează sau ucide insectele.

Cele mai obişnuinte surse vegetale cu conţinut de cofeină sunt arborele de cafea, de ceai şi de cacao. Alte surse de cofeină pot fi plantele guarana, yerba maté, utilizate uneori la prepararea băuturilor energizante şi a ceaiurilor. Însă, principala sursă de cofeină rămâne arborele de cafea. Istoria consumului cofeinei şi a cafelei este deosebit de bogată.

Se consideră că oamenii au început să consume cofeină încă în epoca de piatră, când au descoperit că pot alunga oboseala şi îşi pot stimula vigilenţa mestecând seminţele, scoarţa sau frunzele anumitor plante. Mult mai târziu, au descoperit că acestea au un efect mai puternic dacă sunt fierte. În Europa, primele informaţii despre consumul cafelei datează din secolul 17, când s-au deschis primele cafenele, la Copenhaga şi Veneţia.

Cofeina este un stimulent al sistemului nervos central şi al metabolismului şi este utilizat pentru recreere, pentru reducerea oboselii fizice şi restabilirea vigilenţei mentale atunci când survine o stare de slăbiciune sau moleşeală.

CaffeineX fabricat de Advanced Performulations Inc. este un supliment alimentar preparat de un laborator farmaceutic, unde procesul de producţie este stric controlat. Produsul conţine cofeină anhidră, care este un puternic accelerant energetic; energizează organismul în vederea unor antrenamente puternice.

Cofeina anhidră este o substanţă cu acţiune rapidă care transmite structura moleculară adecvată sistemului energetic al organismului pentru producerea de energie şi putere maxime.

Cofeina anhidră creşte vigilenţa mentală şi neurologică şi furnizează supratensiunea de care este nevoie. Cofeina, însă, nu este numai un stimulent.

Beneficiile sale au fost confirmate de o multitudine de studii. Substanţa pătrunde adânc în celulele musculare şi oferă putere de durată şi întârzie instalarea oboselii musculare.

CaffeineX produs de API se dizolvă în doar câteva minute după ce ajunge în stomac, ceea ce are ca rezultat o absorbţie foarte rapidă.


Informatii Nutritionale API CaffeineX


Supliment alimentar pe bază de cofeină
200 tablete = 47 g
O tabletă conţine:
Cofeină anhidră .................... 100 mg
Alte ingrediente: colorant alb mineral pentru suprafaţă-carbonat de calciu; agent de încărcare-croscarmeloză sodică; stabilizator-stearat de magneziu; amidon; stabilizator-acid stearic; colorant-galben de quinoleină..............q.s.
Variaţia ingredientelor ......................... +/- 5%


Mod de administrare API CaffeineX 


Ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi înainte de masă sau înainte de
antrenament.Nu se administreaza dupa ora 17.00.


Notificat de MAPDR / IBA / Seria AA / Nr. 0749 / 04.12.2006

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda