Categories

Producători

Muscletech Nitro-Tech Hardcore Pro Series - 907g

Muscletech Nitro-Tech Hardcore Pro Series - 907g

Ce este Muscletech Nitro-Tech Hardcore Pro Series?

Bazându-se pe un buget de cercetare de milioane de dolari, Muscletech a conceput suplimentul alimentar Nitro-Tech Hardcore Pro Series ca fiind una dintre cele mai avansate formule de construire rapidă a masei musculare.Detalii


198,00 lei

79 produse în stoc

Informatii despre Nitro Tech de la Muscletech. Ce contine Nitro Tech Muscletech. Mod de administrare Nitro Tech Muscletech

30 other products in the same category:

Nitro-Tech Hardcore Pro Series - suplimentul proteic nr.  1 din lume

Producător: MuscleTech

Bazându-se pe un buget de cercetare de milioane de dolari, Muscletech a conceput suplimentul alimentar Nitro-Tech Hardcore Pro Series ca fiind una dintre cele mai avansate formule de construire rapidă a masei musculare.

Nitro-Tech Hardcore Pro Series este un amestec de proteine, aminoacizi şi carbohidraţi capabil să ofere suportul nutriţional necesar pentru refacerea şi dezvoltarea masei musculare după antrenamente intense.

În acest scop, Muscletech utilizează una dintre cele mai valoroase surse de proteine, zerul, şi o tehnologie concepută ştiinţific, tehnologia micro-difuzării, care creşte dizolvarea aminoacizilor, reducând drastic dimensiunea particulelor şi accelerând astfel pătrunderea acestora în muşchi, ceea ce permite dobândirea unei forţe musculare mari şi dezvoltarea de masă musculară de tip slab.

Proteinele se găsesc sub formă de concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer hiper-pur şi concentrat proteic din zer parţial hidrolizat, amestec astfel conceput încât o parte a proteinelor să fie eliberată treptat, creându-se o stare anabolică prelungită.

Amestecul SynthePro® conţine creatin-monohidrat, care îmbunătăţeşte performanţele în timpul exerciţiilor fizice intense prin creşterea nivelului de energie şi, de asemenea, accelerează recuperarea organismului după efort.

Creatin-monohidrat previne oboseala musculară după antrenamente extenuante şi crampele musculare (prin împiedicarea acumulării acidului lactic, amoniacului şi a hipoxantinei în muşchi).

Intervine în contracţiile izometrice ale diverselor grupe musculare, fiind implicată în metabolismul energetic tisular. Creatina contribuie şi la dezvoltarea masei musculare, făcând fibrele musculare mai mari şi mai puternice deoarece contribuie la superhidratarea celulelor musculare cu apă.

SynthePro® mai conţine amestecuri patentate de AminoFlex, AminoFX, AminoChain şi AminoDrive, toate concepute pentru intensificarea dezvoltării masei musculare prin facilitarea absorbţiei aminoacizilor.

Insulogenul, care conţine, printre altele, inozitol şi taurină, are rolul de a stimula secreţia de insulină; pregăteşte muşchii pentru suprasaturarea cu nutrienţi şi creşte sensibilitatea la insulină.

Nitroxen este un alt amestec patentat care conţine aminoacizi de calitate cu rol anabolic.

Enzyplex conţine papaină, care ajută la digestia proteinelor şi amilază, care facilitează descompunerea carbohidraţilor. Vitaminele şi mineralele care completează compoziţia acestui supliment alimentar fac ca Nitro-Tech Hardcore Pro Series să fie o soluţie completă pentru culturiştii care doresc obţinerea unei mase musculare dense, masive, într-o perioadă scurtă, cu ajutorul exerciţiilor fizice intense.

Nitro-Tech Hardcore Pro Series produs de serie bazat pe cercetari stintifice avansate

Proteina din zer din compozitia produsului furnizeaza organismului aminoacizii esentiali pe care acesta nu-i poate produce singur. Fiecare doza zilnica de Nitro-Tech Hardcore Pro Series contine 11 g de leucina si 13 g aminoacizi cu lanturi ramificate (BCAA).

Cercetari stiintifice asupra produsului Nitro-Tech Hardcore Pro Series

In cadrul unui studiu clinic dublu-orb de sase saptamani , subiectii care au folosit produsul Nitro-Tech au castigat cu 73% mai multa masa musculara decat cei care au consumat proteina din zer obisnuita. Ca parte a aceluias experiment, subiectii care au folosit acest Nitro-Tech si-au imbunatatit performanta la impins din culcat cu mai mult decat dublul rezultatelor obitinute de cei care au utilizat proteina din zer obisnuita.

Ce spun sportivi profesionisti despre Nitro-Tech?

Jay Cutler - de 4 ori Mr. Olympi

" Colaborez deja de sapte ani cu echipa MuscleTech si folosesc cu toata increderea Nitro-Tech Pro Series. Baza lui este cu adevarat stiintifica si stiu din experinta sa stimuleaza pe bune acumularea de masa musculara".

David Henry - Mr. Olympia in 2008

" Atata vreme cat voi practica culturismul ma voi baza pe Nitro-Tech Hardcore Pro Series. Niciun alt produs nu m-a ajutat sa imi construesc o masa musculara atat de groasa si densa."

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda