Categories

Producători

Dymatize Creatine Micronized - 300 grame

Dymatize Creatine Micronized - 300 grame

Ce este Dymatize Creatine Micronized?

Creatina a fost descoperită în 1832 de către un cercetător francez, dar abia în anul 1923 oamenii de ştiinţă au constatat că 95% din totalul creatinei existente în organismul uman se află în muşchii scheletici, iar din această cantitate doar 1/3 se află în stare liberă (restul este fosforilată sub formă de creatinfosfat).Detalii


70,00 lei

72 produse în stoc

Ce este Dymatize Creatine Micronized? Creatina a fost descoperită în 1832 de către un cercetător francez, dar abia în anul 1923 oamenii de ştiinţă au constatat că 95% din totalul creatinei existente în organismul uman se află în muşchii scheletici, iar din această cantitate doar 1/3 se află în stare liberă (restul este fosforilată sub formă de creatinfosfat). 

30 other products in the same category:

Despre  Dymatize Creatine Micronized


 Verde Forma de prezentare: Pulbere 300 grame;

 Verde Calitate farmaceutica;

 Verde Pudra ultra-fina de mai putin de 180 microni;

 Verde Inbunatateste peformantele musculare in timpul antrenamentelor.

 Producator: Dymatize

Creatina a fost descoperită în 1832 de către un cercetător francez, dar abia în anul 1923 oamenii de ştiinţă au constatat că 95% din totalul creatinei existente în organismul uman se află în muşchii scheletici, iar din această cantitate doar 1/3 se află în stare liberă (restul este fosforilată sub formă de creatinfosfat).

În anul 1926, pentru prima dată, o publicaţie a relatat importanţa creatinei în modelarea musculaturii sportivilor (articol publicat în The Journal of Biological Chemistry).

Creatina intervine în contracţiile izometrice ale diverselor grupe musculare, fiind implicată în metabolismul energetic tisular. Este produsă în ficat, pancreas şi rinichi şi este transportată la muşchii organismului prin fluxul sanguin. Odată ajunsă în masa musculară, este convertită în fosfocreatină, care este folosită pentru obţinerea ATP-ului (adenozin trifosfat).

Suplimentele alimentare CREATINE de la Dymatize Enterprises Incorporated, sunt produse de calitate superioară care măresc masa musculară şi furnizează energie pentru musculatură. Administrarea acestor suplimente previne oboseala musculară după antrenamente extenuante şi crampele musculare (prin împiedicarea acumulării acidului lactic, amoniacului şi a hipoxantinei în muşchi).

Produsele se utilizează pentru îmbunătăţirea performanţelor sportivilor în cazul unor solicitări de mare intensitate.

Nu au efecte nocive asupra organismului. Se pot administra şi persoanelor vârstnice pentru menţinerea troficităţii musculare. Produsele se recomandă îndeosebi persoanelor care doresc să obţină cât mai repede o musculatură puternică, rezistenţă de lungă durată şi recuperare rapidă. Acţionează pozitiv şi în cazul persoanelor supuse unor eforturi fizice intense şi stresului.

Informatii Nutritionale Dymatize Creatine Micronized


Supliment alimentar cu creatină
Pulbere = 300 g
O linguriţă (5 g) conţine:
Creatin-monohidrat ...........................................5 g
Variaţia ingredienţilor....................................+/- 5%


Fabricat de:
Dymatize Enterprises Incorporated, USA.


Mod de administrare Dymatize Creatine Micronized


Ca supliment alimentar, se consumă 1 linguriţă (5 g) de pulbere
pe zi dizolvată în apă sau băutura favorită.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda