Categories

Producători

Dymatize GABA - 111 g

Dymatize GABA - 111 g

Ce este Dymatize GABA?

GABA sau acidul amino-butiric este un neurotransmitator cu efect inhibitor descoperit in anul 1950 la Berlin si se gaseste in cantitatea cea mai mare in creier.Detalii


87,00 lei

98 produse în stoc

Ce este Dymatize GABA? GABA sau acidul amino-butiric este un neurotransmitator cu efect inhibitor descoperit in anul 1950 la Berlin si se gaseste in cantitatea cea mai mare in creier. 

30 other products in the same category:

 

Despre  Dymatize GABA

 

GABA sau acidul amino-butiric este un neurotransmitator cu efect inhibitor descoperit in anul 1950 la Berlin si se gaseste in cantitatea cea mai mare in creier.

Este esential pentru buna functionare a creierului si a sistemului nervos central, avand efectul de a reduce activitatea excesiva a creierului si de a induce o stare de relaxare. GABA stimuleaza glanda pituitara anterioara, principala glanda endocrina din creier care afecteaza functiile hormonale. GABA stimuleaza in special producerea unui hormon deosebit de important, si anume hormonul cresterii (Human Growth Hormone, HGH).

HGH este cunoscut pentru efectul sau puternic de formare a masei musculare (efect anabolic) si de impiedicare a depunerii grasimilor (efect lipotropic).

Suplimentarea cu GABA poate reduce grasimea corporala, dar in acelasi timp ajuta la constructia masei musculare.

HGH descreste in mod natural, odata cu inaintarea in varsta, deci suplimentarea lui are, de asemenea, un efect pozitiv antiimbatranire.

GABA poate imbunatati, de asemenea, relaxarea si somnul. Pentru multa lume, problemele si grijile zilnice pot suprastimula creierul pana la limita la care totul poate parea prea dificil, prea complicat. In acest moment poate fi de ajutor GABA: poate restabili echilibrul sistemului nervos, conferind persoanei respective o stare de relaxare, de calm si capacitatea de a se confrunta cu provocarile vietii. Atunci cand avem senzatia ca nu ne mai putem relaxa sau concentra asupra activitatii pe care o desfasuram, GABA poate fi de ajutor.

Deficienta de GABA poate duce la simptome necontrolabile de anxietate, la iritabilitate, poate cauza hipertensiune, cefalee, palpitatii. Uneori, stresul sau starea de iritabilitate se pot datora deficientei de GABA. GABA este principalul neurotransmitator si deficienta acestuia poate cauza starile descrise, din urmatoarele motive: atunci cand creierul devine supraexcitat, poate pierde controlul si are nevoie de o modificare or inhibare pentru a reveni la normal; in caz contrar, persoana poate deveni si mai nelinistita si iritata.

GABA ajuta la producerea unor endorfine care induc o stare de bine. In termeni simpli, GABA lucreaza astfel: cand GABA se leaga la receptorul celulei nervoase „deschide poarta de intrare” pentru ionii de clor care pot patrunde in celula nervoasa si incetinesc activitatea celulara, conferind persoanei in cauza o senzatie de calmare.

 

Suplimentul alimentar GABA, fabricat de Dymatize, este benefic in mod deosebit culturistilor, atletilor, precum si celor care practica fitnessul pentru a dobandi masa musculara slaba si a minimaliza grasimea corporala.

Acest activator al hormonului de crestere poate fi utilizat si de catre persoanele in varsta sau de cele care sufera de anxietate si stres.

In concluzie, GABA stimuleaza producerea hormonului de crestere, sprijina metabolismul si sanatatea creierului, maximalizeaza masa musculara slaba si forta, imbunatateste pierderea grasimilor, ofera un somn odihnitor – avand astfel mai multa energie in timpul zilei, reduce anxietatea si stresul, are efect anti-imbatranire.

Mod de administrare:


Ca supliment alimentar, se consumă 3 - 5 g de pulbere amestecate cu 120 ml de apă sau suc, cu 30 de minute înainte de culcare.

Atenţie!

Se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste cuprinse între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează.

   Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda