Categories

Producători

Dymatize Liquid Super Amino - 473 ml

Dymatize Liquid Super Amino - 473 ml

Ce este Dymatize Liquid Super Amino?

Toate formele de viaţă depind, pentru a supravieţui, de sursele de azot. Oamenii iau azotul din aminoacizi, care sunt elementele constitutive ale proteinelor.Detalii


85,00 lei

Disponibilitate: Pe stoc

41 produse în stoc

Despre suplimentul nutritiv Liquid Super Amino. Efectele suplimentului Liquid Super Amino de la Dymatize. Pret Liquid Super Amino de la Dymatize.

30 other products in the same category:

Despre  Dymatize Liquid Super Amino


Toate formele de viaţă depind, pentru a supravieţui, de sursele de azot. Oamenii iau azotul din aminoacizi, care sunt elementele constitutive ale proteinelor.

Aminoacizii constituie cheia proceselor celulare din organism. În timp ce plantele pot sintetiza toţi aminoacizii de care au nevoie pentru a supravieţui, nu acelaşi lucru se întâmplă în cazul oamenilor.

 

Organismul uman poate produce anumiţi aminoacizi, dar alţii provin din hrana pe care o consumăm.

Există 20 de aminoacizi de care organismul uman are nevoie pentru a îndeplini funcţia celulară. Aceşti aminoacizi se descompun în zece aminoacizi esenţiali şi 10 neesenţiali.

Aminoacizii esenţiali provin din hrana pe care o consumăm şi aceştia sunt: arginina, fenilalanina, histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, treonina, triptofanul şi valina. Un nivel necorespunzător al aminoacizilor esenţiali poate întrerupe drastic funcţionarea normală a organismului nostru.

Aminoacizii neesenţiali sunt cei produşi de organismul nostru. Printre aceştia, se numără: alanina, asparagina, acidul aspartic, cisteina, acidul glutamic, glicina, prolina, tirozina. Prezenţa aminoacizilor esenţiali garantează şi prezenţa aminoacizilor neesenţiali. De exemplu, aminoacizii neesenţiali cisteina şi tirozina provin din aminoacizii esenţiali fenilalanina şi metionina.

Lipsa oricărui aminoacid esenţial din organism poate provoca numeroase disfuncţii. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigură toţi aminoacizii esenţiali, poate determina grave dereglări ale proceselor biochimice. O situaţie asemănătoare se produce şi în cazul în care, dintr-o cauză oarecare, alimentele consumate nu pot fi digerate şi prelucrate în totalitate. Pot apărea dereglări şi atunci când regimul alimentar este bogat în vitamine şi săruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esenţiali este insuficientă. Lipsa aminoacizilor esenţiali nu permite activitatea eficientă a vitaminelor şi mineralelor.

Din aceste motive, este necesar un regim alimentar echilibrat, care să furnizeze proteinele necesare proceselor celulare, proteine de calitate care, odată ajunse în organism, se descompun în peptide şi aminoacizi.

Liquid Super Amino de la  Dymatize este o sursă de proteine de înaltă calitate şi eficienţă deosebită, care provin dintr-un amestec patentat de izolat proteic din zer şi gelatină hidrolizată. Acest amestec este o sursă excelentă de aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, inclusiv BCAA (brached chain amino acids=aminoacizi cu catene ramificate).

Aminoacizii sunt elemente de bază pentru construirea masei musculare şi, de asemenea, crearea şi menţinerea unui echilibru pozitiv de azot, ceea ce este important pentru refacerea ţesuturilor musculare după exerciţii fizice intense şi dezvoltarea masei musculare noi.

Liquid Super Amino de la Dymatize utilizează legătura hidro-amino pentru a împiedica asimilarea rapidă a aminoacizilor, deoarece ei sunt deja hidrolizaţi. Liquid Super Amino de Dymatize poate avea aromă de portocale, struguri sau fructe de pădure.


Informatii nutritionale Dymatize Liquid Super Amino


Supliment alimentar cu proteine şi îndulcitori
Lichid - 946 ml
O lingură de lichid (13 ml) conţine:
Gelatină hidrolizată ........................4,87 g
Izolat proteic din zer.......................1,09 g
Alte ingrediente: excipient - apă purificată; aromă naturală - ulei de portocale; potenţiator de aromă - etil maltol; coloranţi - roşu Allura AC, Sunset Yellow; conservanţi - benzoat de sodiu, sorbat de potasiu; îndulcitor - sucroză;...................q.s
Variaţia ingredientelor ................+/- 5%

 

Mod de administrare Dymatize Liquid Super Amino - 473 ml


Ca supliment alimentar, a se consuma zilnic 4 linguri de lichid (52 ml) înainte de fiecare masă şi din nou inainte şi imediat după antrenament sau conform recomandărilor medicului sau nutriţionistului.

  • Headphone Mini-jack stereo
  • Cantitate 2.75 in
  • Width 2.06 in
  • Weight 49.2 g
  • Depth 0.26 in

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda